30 nov 2017
november 30, 2017

Årets julekule 2017

0 Comment

Det er koselig med tradisjoner. En ganske ny tradisjon her hos oss er Årets julekule.  Etter å ha snakket om at vi burde laget en nummerert serie med unike kuler kjempelenge ble planen endelig en realitet i fjor.  Da laget vi 50 stykker, hvit med grønn spiral, nummerert og signerte.  Vi var kjempefornøyde med mottakelsen og alle femti ble solgt før julen ringte inn.

Dermed våget vi å øke på til 75 kuler i år. Denne gangen falt valget på hvit med blå tråd som kjemmes opp i et bølgemønster. Da de siste kulene var ferdig laget og skulle tas ut av ovnen la vi ut en liten filmsnutt på facebook hvor jeg forteller litt om årets kule.  Du kan følge linken her om du vil ta en liten titt.

Om det er fargevalget eller det lille filmklippet vi la ut som en teaser som har gjort utslag vet vi ikke, men mottakelsen ble over all forventning!  Kulene ble lagt ut for salg på onsdagen klokka 10 og innen 12 på fredagen var alle kulene solgt. Det syns vi er utrolig gøy!

Nå er det et helt år til neste Årets julekule er klar.  Er du redd for å gå glipp av den kan du notere det i kalenderen med én gang; 15. november 2018 legges den ut for salg.  Hvordan den vil se ut er foreløpig en hemmelighet.

Ha en herlig førjulstid!

/ Line

 

About the Author