16 okt 2017
oktober 16, 2017

Julekuleblåsing 2017

0 Comment

Så står det oktober på kalenderen igjen.

Vi liker faste rutiner her i MingarWalker glassblåseri, det gjør det så mye enklere å holde styr på alle gjøremålene. Hvert år, de siste 9 årene, har vi startet påmeldingen til julekuleblåsingen i oktober.  Oktober, så ble det midten av oktober og de siste årene har det ligget fast at det er 15. oktober det åpnes for påmelding.  Oversiktlig og greit og jeg vet at jeg vil ha det klart, for datoen er fast.

Det er nemlig sånn at hvert år setter vi av tre lørdager før jul, hvor alle som vil kan melde seg på og være med og blåse sin egen glasskule, eller to eller tre. Datoene endrer seg fra år til år, men dagene er alltid de samme; den siste lørdagen i november og de to første lørdagene i desember.  Det gjør det lett å planlegge for alle kundene våre som har gjort dette til en førjuls tradisjon.  Og jeg kan være sikker på at jeg ikke avtaler et annet arrangement på disse lørdagene, for dagene ligger fast.

Sånn må det være hvis det skal bli noe av. Vi vil veldig mange ting og i hodet står det stadig en kø av ideer og påfunn, i tillegg til alle de «vanlige» oppgavene som følger med å drive en bedrift.  Se for deg en sjonglør som snurrer tallerkener på pinner;  det blir stadig nye tallerkener å balansere og holde fart på. Så i år velger jeg å legge fra meg den ene tallerkenen.

Tidligere år har påmeldingen foregått ved å sende meg en e-post og jeg har holdt styr på lister med navn, klokkeslett, antall kuler, e-poster frem og tilbake for å finne klokkeslett som passer, tetting av luker i listene for at arrangementet skal bli fylt opp uten dødtid,   kø av ubesvarte forespørsler imens jeg venter på bekreftelser, nye e-poster for det passet visst ikke så godt likevel for poden skulle på en avslutning og forresten kan vi bytte dag?  Dette er ingen sak i verden hvis jeg drev et eventbyrå  og jobben min dreide seg om booking. Men det gjør jeg jo ikke, jeg driver et glassblåseri og fra oktober til julaften springer jeg så fort for å holde alle tallerkenene i lufta at det er såvidt føttene er nedi bakken.  Denne tallerkenen er virkelig ikke verdt å holde på.

Hvis du har lyst til å melde deg på julekuleblåsingen vår i år, så er det en ny vri; du kan selv velge dag og klokkeslett, se hvor mange plasser som er ledig og sikre deg plassen du vil ha.  Helt uten å måtte vente på svar fra meg!  Jeg håper og tror at dette blir smidigere for alle parter.

For å være med må du gå hit 

 

About the Author